sit julistetaan joulurauha mun löpinöille... :) Eli viime kerran jälkeen tapahtunutta... *etsii kalenteria* Niin siellä käsityömessuilla tuli käytyä.. pienistä mutkista matkassa (muutamat rakot, nilkka venähti ku kaaduin portaissa, toppahousut jäi sinne) huolimatta reissu oli vaivan arvonen. :) Vaikka itse messut olivat hienoinen pettymys, oli silti mukava nähdä viime vuoden luokkakavereita. Sattuihan siinä sitten sellainenkin hassu juttu, että juuri kun olin miettiny, et 5 min vielä ja sit etsiydyn kaupunkiin lähinnä juna-asemalle odotteleen useammaksi tunniksi. Törmäänkin yllättäen erääseen Sannaan (en edes muistanu, että  Sanna asuu siellä) ja niihän suunnitelmani sitten muuttuivatkin, että vietin loppuillan Sannan ja Karimin luona. :) Ja juuri kun olin Sannallekin päässyt hehkuttamaan, että pohjosessa oli ihan valkonen maa (tämähän oli siis 18.11) niin kun palaan su aamuna pohjoseen niin eiköhän vastassa ole vain jäätä ja loskaa ja pimeyttä. Hypinkin sitten ilosta kuin mikäkin turisti kun pari päivää sitten(siis tästä hetkestä) oli yön aikana satanu jopa sen pari senttiä lunta. Noh, huomenna pääsee onnex kotia jossa ainaki viime visiitillä oli enemmän lunta. :)

 

Sitten taas näitä mystisiä tälläistäkin voi sattua juttuja kun jokunen viikko sitte olin taas autolla liikenteessä ja jostain syystä jätin auton käyntiin ja kävin ulkona ja palasin.. yhtäkkiä pyyhkimen sulat ei enää toiminutkaan vaikka olin jättänyt ne päälle.. Siinä sitte porukalla ihmeteltiin et mitä hittoa, et onko se joku sähkövika vai.. Vasta siinä vaiheessa ku Ville yritti vääntää kuskin puoleista sulkaa, aloin miettimään mix se muka on niin lujassa, kunnes tajuan, ei helvetti se on kuskin oven välissä! juu.. noh se sulka on ennenki lyöny yli, mutten oo siitä sen kummemmin häiriintyny.. että tällästä... :) Sitte tuliki vietettyä kax la naisten itsepuolustuskurssilla, joka oli varsin valaiseva kokemus. :)

 

Noh sitten tuleekin tapaus, jota paikalla olleet katsoivat hymyillen, asiasta kuulleet sanovat että olisivat halunneet olla paikalla ja loput elävät tyytyväisenä tietämättömyydessä. :) Kysymyshän on pikkujouluista joissa neiti päätti jättää aivot kerranki narikkaan ja näin tosiaan tein... *nolona* tuli sitten oksennettua tivolissa 4 kertaa ja kun selvisin kämpille niin taas oksentamaan. Kello oli silloin lähempänä 3 ja puol 9 mystisesti loppu uni ja aamulla yritin juoda cappusinoa.. bad idea.. eikun taas oksentamaan ja sit nukuinki puolille päivin jonka jälkeen olin joten kuten elävien kirjoissa.. :) mutta todistin itselleni vain sen, että vesi on edelleen paras juoma. :) enkä itseasiassa ole sen jälkeen sitten mitään ottanutkaan, siitähän on jo kolme viikkoa.. aa paitsi maistoin yhtä juomaa siskon luona.. mut vedetään sitten tipaton tammikuu samaan hengen vetoon ja miksei koko vuosiki.. mutta viimestä en

vielä allekirjota.. :)

 

Mutta sitä jäin tosiaan tuosta örveltämisestä miettimään et mikä siinä on et yleensä ihmiset ei halua nähä känniläisiä ja silti moni haluais nähä minut päissään.. en kyl tietääkseni oo yhtään sen hurmaavampi ku kukaan muukaan päissään.. ihmiset on kummallisia.. edelleen, aina ja ikuisesti..Ja huvittavin kommentti mitä oon asiasta kuullu oli eräs anna, joka ei ollut paikalla: "mitä, oletko sinäki ollu päissään *huokaa helpotuksesta* sinäki oot inhimillinen.." mitä vittua!? itkeminen ja nauraminen on inhimillistä, mut juominen... ei ymmärrä...ei onneksi tarvikkaan..

 

 Niin ja jos joltain on jostain syystä menny ohi niin muutin 1.12 sitten Teemun ja Hannan avustuksella *kiittää ja kumartaa*. Toistaiseksi ainaki oon tykänny siis kahen hengen solu, koululle muutama sata metriä(ihanan lyhyt matka, ei tarvi autonkaan kans tapella a) joka päivä olla ikkunoita raaputtamassa b) etsimässä parkkipaikkaa yliopistolta).. ja keittiön kaapeissa tilaa (enemmän 2hengelle ku edellisessä oli 4 kesken) ja keittiön pöytä (ah mikä luksus ku edellisessä kämpässä oli keittiössä vaan yx sängyn rähjä) ja kämppis vaikuttaa ihan mukavalta.

 

Ja siinäpä kai ne hehkeimmät oliki... tänään vielä multimediaviestinnässä pidetään esitelmä videoneuvottelulla siis porukka jaetaan kahteen eri tilaan, otetaan videoyhteys ja esitetään sitte.. ja bonuksena pohjalla ope tuumas eilen, et yhen luennon poissaolon voi sitten korvata keväällä

ottamalla vastaan yhden oikean verkkoluennon ja vastaamalla sen tekniikasta siis, et kuva näkyy ja ääni kuuluu.. jaiks.. noh, virheistään oppii..

 

 mutta sitten alkaiski joululoma ja huomenna siskon kans matkataan kotia, jossa varmaankin oleilen seuraavat pari viikoa.. näillä näkymin 8.1 on ekat luennot.. mut pitää nyt kattoa milloin sitä palaa

kaupunkiin..mut seuraavat  pari viikkoa on kalenterissa vielä ihanan tyhjiä.. :) Mutta suuremmitta löpinöittä paras ja hyvät joulut ja onnelliset uudet vuodet ja osan kans varmaankin törmätään... :)